Active Infrastructure voor Ethernet-APL

Ethernet-APL creŽert een netwerkinfrastructuur die een naadloze toegang geeft vanuit de controlekamer tot explosiegevaarlijke omgevingen, zodat u inzicht krijgt in de kwaliteit en status van uw productie en productietools. Ethernet-APL is een eenvoudige en betrouwbare technologie met hoge datadoorvoer die gebruikers toegang geeft tot de process- en diagnoseinformatie van apparaten die deze mogelijkheid aanbieden.

Via de Ethernet-APL field switch van Pepperl+Fuchs' FieldConnex kunnen meerdere toepassingen tegelijkertijd informatie vanuit het machinepark verwerken. Een extra diagnoselaag over de fysieke laag zelf stelt medewerkers in staat om fouten of sluipende kwaliteitsvermindering in de installatie op te sporen en voortijdig te elimineren. Diagnose via Ethernet-APL-technologie helpt gebruikers om de productiekwaliteit en uptime te garanderen. De field switch rapporteert metingen van de fysieke laag, ook voor glasvezeltransmissie.

Speciaal ontworpen SFP-modules verbinden de switch met het netwerk via single-mode en multimode glasvezelkabelss en ondersteunen kabellengtes tot 30 km. Ze zijn gecertificeerd als hulpstuk voor de switch voor installatie in Zone 2/Div. 2.

Pepperl+Fuchs toonde haar nieuwste infrastructuurproducten voor elk signaaltype, van intrinsiek veilige barriŤres en Remote I/O tot veldbussen en Ethernet-APL, aan een zeer geÔnteresseerd publiek op de Hannover Messe 2024. De experts van het bedrijf begeleiden planners en eindgebruikers op hun traject richting digitalisering van hun procesinstallaties.

Nieuwsbericht van Pepperl+Fuchs, 24/04/2024


Feel free to share

Newsletter

News

The Game Changer for Process Industries: Ethernet-APL

ACHEMA Opening: Strong call for international cooperation

Applied AI and Cutting-edge Technology Start-ups Dominate this Yearís 100 New Members of the World Economic Forumís Technology Pioneers Community

KNAPP Integrates First Pocket Sorter in Pharma Logistics

ENEOS and PFN Begin Worldís First AI-Based Autonomous Operation of Crude Oil Processing Unit

DuPont Announces Plan to Separate into Three Independent, Publicly Traded Companies


Agenda

18/09 - 19/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

08/10 - 11/10: Motek, Stuttgart (D)

13/11 - 14/11: Asset Performance Conference 2024, Flanders Meeting & Convention Center, Antwerpen

15/09/25 - 19/09/25: Schweissen & Schneiden, Messe Essen (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, DŁsseldorf (D)