Pepperl+Fuchs

www.pepperl-fuchs.be

Digitalisering met mobiele toestellen

Pepperl+Fuchs - In de industrie van de toekomst is een belangrijke rol weggelegd voor het verzamelen en analyseren van productiedata. Om IoT-toepassingen en machinelearning mogelijk te maken, moeten deze gegevens op een geordende manier verzameld, geanalyseerd en beheerd worden. Dit is een proces dat het nodige inzicht vraagt en steeds dieper in het systeem geplaatst wordt. Indien mogelijk verloopt dit in real time en met een lage latentie.


Neoception Asset Tracker

Pepperl+Fuchs - De Neoception Asset Tracker biedt monitoring van uw productieproces in de cloud. RFID lezers uit het IDENTControl System van Pepperl+Fuchs gebruiken tags om assets te identificeren, waarop de specifieke informatie van het object via een gateway naar de Neoception Cloud gestuurd wordt. Deze data kan altijd geraadpleegd worden. Zo wordt een gedetailleerd overzicht over het productieproces behouden, waardoor plannen makkelijker wordt.


Wireless inductive System 2 voor de draadloze verbinding van sensoren

Pepperl+Fuchs - De nieuwe WIS 2 (Wireless Inductive System 2) is voor Pepperl+Fuchs de ideale aanvulling voor haar programma hoogwaardige draadloze sensoren voor bewegende machineonderdelen.


Toerentalbewaker in 6 mm behuizing nu met herstartblokkering

Pepperl+Fuchs - Het gamma SC-System signaaldetectoren van Pepperl+Fuchs kan nu nog ruimer worden ingezet. De enige toerentalbewaker met een installatiebreedte van slechts 6 mm verwerkt niet enkel de digitale ingangssignalen van alle gangbare binaire sensoren, hij is nu ook voorzien van een herstartblokkering.


Lichtsectiemeter en visionsensor perfect gecombineerd in ťťn apparaat

Pepperl+Fuchs - De lichtsectiesensoren uit het SmartRunner gamma bieden een unieke combinatie van een lichtsectiesensor met hoge precisie en een visionsensor in ťťn compact apparaat. Deze kant-en-klare plug & play-apparaten van Pepperl+Fuchs worden op de werkvloer ingesteld. In tegenstelling tot de conventionele "general purpose" apparaten, is de inbedrijfstelling en parametrering uitermate eenvoudig uit te voeren met behulp van Teach-in of via datamatrix codes.


Innovatieve klepstand detectie op Valve World

Productivity.be - Pepperl+Fuchs presenteert op Valve World in DŁsseldorf haar nieuwste oplossingen inzake klepstand detectie. De nieuwe, compacte F25 generatie is bedoeld voor manuele afsluiters en kleine tot middelgrote pneumatische aandrijvingen. De F31K2 is speciaal ontworpen voor extreme omstandigheden.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen