Toyota Material Handling kijkt terug op memorabele CeMAT 2016


Toyota Material Handling presenteerde op de intralogistieke vakbeurs CeMAT in Hannover een groot aantal producten en oplossingen. Van 31 mei tot 3 juni konden bezoekers in de Toyota-stand innovaties en toekomstige concepten bekijken op het gebied van energie, automatisering en Smart Dynamics.

Op dinsdag 31 mei werd tijdens de openingsceremonie de Toyota-stand in Paviljoen 32 officieel geopend door Kazue Sasaki, President van Toyota Material Handling Group, Norio Wakabayashi, Voorzitter van Toyota Material Handling Europe, Matthias Fischer, President en CEO, Sam Coles, Executive Vice President Marketing and Sales, Toyota Material Handling Europe, en Norman Memminger, Managing Director van Toyota Material Handling Deutschland.

ďWe gaan altijd uit van onze filosofie 'de klant centraal en klantgericht denken'. Ik vind het belangrijk dat we onze klanten onze gastvrijheid tonen door met hen te praten om inzicht te krijgen in hun behoeften, zodat we hun de beste oplossingen kunnen biedenĒ, legt Matthias Fischer uit. Met deze filosofie in gedachten nodigde Toyota klanten uit om in de verschillende onderdelen van de stand met eigen ogen te zien hoe Toyota op basis van feedback van klanten oplossingen heeft ontwikkeld die in hun behoeften voorzien.

Een belangrijk onderdeel was de TPS-rondleiding, waarbij het Toyota Production System werd geÔntroduceerd en klanten met behulp van een virtual reality-bril een kijkje konden nemen in de fabriek in Ancenis. In de TPS-rondleiding werd, in het licht van Toyotaís kwaliteits- en veiligheidsdenken, uitgelegd hoe Toyota Material Handling lean manufacturing toepast en wat de voordelen daarvan zijn. Klanten waren duidelijk geÔnspireerd om een bezoek te brengen aan de fabrieken van Toyota in Europa en TPS toe te passen op hun eigen manier van werken.

In de Smart Dynamics-koepel liet Toyota zien hoe trucks via de I_Site-technologie kunnen veranderen in Smart Trucks, die voortdurend gegevens verzenden en ontvangen om bijvoorbeeld de veiligheid en winstgevendheid te verbeteren. Klanten hadden veel belangstelling voor de nieuwe functies van I_Site en het feit dat er voor I_Site niets op de klantlocatie hoeft te worden geÔnstalleerd: het is een gebruiksvriendelijke en kostenefficiŽnte mobiele oplossing op basis van wereldwijde 3G-connectiviteit.

Het hoogtepunt in de stand was de Future Technology-rondleiding, waarbij klanten kennis konden maken met de nieuwste innovaties op het gebied van R&D, zoals de onzichtbare mast. Alle bezoekers konden feedback geven en duidelijk maken wat volgens hen belangrijk is voor de toekomst. ďHet maakt deel uit van Toyotaís Logiconomi-filosofie, die voor logistiek en besparing staat: klanten kosteneffectief de beste logistieke oplossingen biedenĒ, zegt Matthias Fischer tot besluit. ďWe zijn bijzonder blij met de zeer positieve feedback die we van de bezoekers hebben ontvangen. We kijken ernaar uit om de concepten die we in onze stand hebben gepresenteerd verder uit te werken en onze klanten weer te ontmoeten op de volgende CeMAT. Dus: think future, think Toyota.Ē

Nieuwsbericht van Toyota Material Handling Belgium, 14/06/2016


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen