Toyota Material Handling Belgium

Toyota Material Handling Belgium NV:

- is leverancier van BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks.

- beschikt over het meest uitgebreide verkoopsteam van BelgiŽ.

- telt meer dan 100 goed opgeleide, mobiele servicetechniekers.

- heeft een verhuurvloot van meer dan 700 trucks.

- kan 94.2% van alle onderdelen onmiddellijk leveren.

www.linkedin.com/company/toyota-material-handling-belgium
www.toyota-forklifts.be

Stap over op de nieuwe efficiŽnte elektrische Toyota Traigo80

Toyota Material Handling Belgium - Toyota Material Handling Europe introduceert een nieuwe generatie elektrische 80-volt-heftrucks met een duurzame en robuuste vormgeving, voor zware lasten zowel binnen als buiten. Uiterst ergonomische modellen van 2 tot 3,5 ton met energiezuinige lithium-ion- batterij voor een hogere productiviteit. De nieuwe Toyota Traigo80 draagt bij aan veiliger, stiller, comfortabeler en kostenefficiŽnter intern transport.


De BT Tyro Stacker Ė een nieuwe troef in het gamma van Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Belgium - De BT Tyro-familie werd uitgebreid met een gloednieuwe stapelaar: de BT Tyro SHE 100. Met zijn stevige mastprofielen, steunpoten, vorken en de 1,5 mm dikke stalen cover vormt deze robuuste variant ongetwijfeld een mooie aanvulling op het gamma. De BT Tyro Stacker is geschikt voor het stapelen van paletten, transport van lichte goederen en voor ergonomisch orderpicken.


Logistics Solutions Integration maakt TMH Belgium klaar voor industrie 4.0

Toyota Material Handling Belgium - In 2017 kondigde Toyota Industries Corporation de overname aan van de grote Noord-Amerikaanse integrator van automatische material handling systemen Bastian Solutions. Deze overname bracht Toyota ertoe om Logistics Solutions Integration op te richten, een organisatie die kant-en-klare oplossingen levert in de geautomatiseerde material handling industrie, met speciale aandacht voor vijf Europese landen: Spanje, ItaliŽ, Nederland, Zweden en BelgiŽ.


Prestigieuze EcoVadis Gold Level voor Toyota Material Handling Belgium

Toyota Material Handling Belgium - EcoVadis, de vooraanstaande organisatie die toezicht houdt op de duurzaamheid in wereldwijde toeleveringsketens, rekent Toyota Material Handling Belgium tot de 2% beste leveranciers ter wereld in zijn marktsegment, geŽvalueerd door EcoVadis in het afgelopen jaar. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten is dat goed nieuws.


Nieuw hoofdkantoor Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Belgium - Toyota Material Handling Belgium en het Europese hoofdkantoor Sales & Marketing van de producent van logistiek materieel zijn voortaan in Willebroek onder ťťn dak verenigd. Toyota Material Handling wil zijn klanten met dit nieuwe hoofdkantoor nog beter bedienen en paraat staan om hun logistieke noden tot in de details in te vullen. De plechtige inauguratie werd afgerond met het planten van een Japanse kerselaar.


Toyota bouwt voort op ervaring van meer dan 50.000 slimme trucks in bedrijf

Toyota Material Handling Belgium - THINK : LIKE : TOYOTA is het thema van Toyota Material Handling tijdens CeMat 2018 (stand P32). Toyota zal er haar aanpak van Ďlean logisticsí op basis van het Toyota Production System toelichten, inclusief de nieuwste ontwikkelingen in connectiviteit met het gevestigde vlootbeheersysteem I_Site.


Toyota Material Handling gaat toekomstige logistieke uitdagingen aan in gloednieuw hoofdkantoor

Toyota Material Handling Belgium - Om de positie als marktleider in BelgiŽ te versterken, heeft Toyota Material Handling aan MG Real Estate gevraagd om een nieuw hoofdkantoor op het bedrijventerrein Park De Hulst te bouwen. De bedoeling is om op deze nieuwe locatie in Willebroek het Belgische kantoor en het Europese kantoor Sales & Marketing onder te brengen.


Slimmer intern transport met efficiŽnte geautomatiseerde trucks

Toyota Material Handling Belgium - Toyota Material Handling brengt een nieuwe en uitgebreide reeks geautomatiseerde magazijntrucks op de Europese markt. Deze geautomatiseerde trucks passen bij Toyotaís lean methode en zijn ontworpen om repetitieve palletbehandeling te automatiseren. Toyota biedt oplossingen met een stapsgewijze benadering of volledige systeemomvorming en geeft zo een nieuwe dimensie aan productiviteit.


Toyota Material Handling Belgium ontvangt prestigieuze EcoVadis Silver Level

Toyota Material Handling Belgium - EcoVadis, de vooraanstaande organisatie die toezicht houdt op de duurzaamheid in wereldwijde toeleveringsketens, rekent Toyota Material Handling Belgium tot de 30% beste leveranciers ter wereld met betrekking tot zijn transparantie over duurzaamheid. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten is dat goed nieuws.


German Design Award 2018 voor reachtruck in BT Reflex R-serie

Toyota Material Handling Belgium - Het toonaangevende reachtruckmodel in de BT Reflex R-serie van Toyota Material Handling is bekroond met de German Design Award 2018. De strakke en functionele vormgeving was goed voor een onderscheiding in de categorie Excellent Product Design.


Toyota Logistic Design Competition wil logistiek voor elektronische handel radicaal veranderen

Toyota Material Handling Belgium - ĎPackage Delivery. Join the revolutioní is dit jaar het thema van de Toyota Logistic Design Competition (TLDC 2018). Toyota Material Handling Europe is nu op zoek naar vooruitstrevende Europese ontwerpers om de logistieke uitdaging van pakketbezorging in de toekomst aan te gaan.


Toyota Industries Corporation neemt Vanderlande over

Toyota Material Handling Belgium - Toyota Industries Corporation (TICO) heeft een overeenkomst getekend voor de overname van Vanderlande Ė wereldwijde marktleider in logistieke automatiseringsprocessen in luchthavens en de Ďparcelí markt, maar ook een toonaangevende leverancier van magazijnen via NPM Capital, de huidige eigenaar van het bedrijf.


Nieuwe, automatisch geleide voertuig van Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Belgium - Automatisering van activiteiten zorgt niet alleen voor betere processen, maar verhoogt ook de productiviteit en kostenefficiŽntie. De nieuwe Autopilot TAE050 van Toyota Material Handling Europe, die op de vakbeurs IMHX in Groot-BrittanniŽ werd geÔntroduceerd, vereenvoudigt, standaardiseert en optimaliseert de werkzaamheden van klanten. Deze voordelige oplossing kan eenvoudig geÔnstalleerd worden en is in een mum van tijd operationeel.


Hoge brandstofefficiŽntie en prima rijprestaties

Toyota Material Handling Belgium - Toyota Material Handling blijft investeren in lean-technologieŽn: het complete Tonero-assortiment is nu uitgerust met efficiŽntere en schonere motoren die echter niet inboeten aan vermogen. Klanten hebben de keus uit diesel- en lpg-motoren met koppelomvormer- of hydrostatische aandrijving. Alle trucks zijn voorzien van LSPS (Load Sensing Power Steering) voor een hogere brandstofefficiŽntie en een betere bestuurbaarheid.


Toyota Material Handling kijkt terug op memorabele CeMAT 2016

Toyota Material Handling Belgium - Toyota Material Handling presenteerde op de intralogistieke vakbeurs CeMAT in Hannover een groot aantal producten en oplossingen. Van 31 mei tot 3 juni konden bezoekers in de Toyota-stand innovaties en toekomstige concepten bekijken op het gebied van energie, automatisering en Smart Dynamics.


Toyota Material Handling presenteert Smart Dynamics op CeMAT 2016

Toyota Material Handling Belgium - Met Smart Dynamics presenteert Toyota Material Handling de ultieme manier om intern transport veiliger en efficiŽnter te maken: Toyota-heftrucks worden met een netwerk verbonden met behulp van de I_Site-technologie van Toyota en worden zo Smart Trucks, waarmee klanten het rendement van hun trucks en bestuurders kunnen opvolgen, de veiligheid kunnen verbeteren en de kosten kunnen drukken.


Toyota Material Handling kondigt Logiconomi Awards aan

Toyota Material Handling Belgium - Aan de vooravond van CeMAT 2016 heeft Toyota Material Handling een nieuw prijzenprogramma voor de branche aangekondigd ter erkenning van bijzondere prestaties op het gebied van ontwerp, veiligheid en logistieke uitmuntendheid. De eerste prijzen zijn gepland voor CeMAT 2018.


De BT Staxio-reeks wordt uitgebreid met 3 nieuwe stapelaars

Toyota Material Handling Belgium - De SPE120XR, SPE120XRD en SWE120XR komen de BT Staxio P- en W-serie van Toyota Material Handling Europe versterken. Met hun intrekbare mast, compacte chassis en de mogelijkheid om verschillende soorten pallets te hanteren, zijn deze modellen ontworpen om ruimte te besparen en de efficiŽntie te verhogen.


TMH Belgium pakt uit met online shop

Toyota Material Handling Belgium - Omdat we vaststellen dat er vandaag de dag klanten zijn die over de mogelijkheid willen beschikken om onze producten via internet aan te kopen, hebben wij zopas een online shop gelanceerd. Deze e-commerce website voldoet aan alle geldende normen met betrekking tot online shoppen.


Unieke en uitgebreide lithium-ionassortiment

Toyota Material Handling Belgium - Toyota Material Handling blijft zich met de uitbreiding van zijn lithium-ionassortiment elektrische heftrucks richten op innovatie en energieoplossingen. Het uitgebreide assortiment omvat de 48-volts elektrische vorkheftrucks en reachtrucks. Toyota Material Handling biedt hiermee het breedste assortiment heftrucks met lithium-ionbatterij en kan een groot aantal sectoren in de maakindustrie en logistiek met vertrouwen oplossingen bieden.


Nieuwe denkwijzen voor de toekomst

Toyota Material Handling Belgium - Think CeMAT, think Toyota. Dat is het thema dat door Toyota Material Handling dit jaar op de vakbeurs wordt gepromoot en dat een groot aantal ideeŽn en concepten omvat die het bedrijf heeft ontwikkeld voor heftruckbestuurders en logistiek managers. Veel van die concepten zijn nu al beschikbaar, maar sommige zijn ook op de toekomst gericht.


De nieuwe Toyota Traigo 48 haalt de hoogste productiviteitsniveaus

Toyota Material Handling Belgium - Toyota Material Handling Europe (TMHE) introduceert de nieuwe Toyota Traigo 48, die het energie-efficiŽntst in zijn klasse is en toch een hoge productiviteit haalt bij intensieve werkzaamheden.


BT Levio P wint felbegeerde Design Awards

Toyota Material Handling Belgium - Voor het eerst sleept een in Europa ontworpen product, de BT Levio P-serie, de hooggewaardeerde Japanse Good Design Award in de wacht. Daarnaast heeft deze truck ook de German Design Award in de categorie WINNER gekregen.


BT Lifter-handpalletwagen wint prestigieuze Japanse Long Life Design Award

Toyota Material Handling Belgium - De marktpositie van de BT Lifter, die in 1947 werd uitgevonden en in 1967 werd geÔntroduceerd, is nog steeds even sterk, want wereldwijd zijn tot nu toe meer dan drie miljoen exemplaren van deze beeldbepalende handpalletwagen verkocht.


DHL en Toyota Material Handling Europe tekenen een contract voor de levering van magazijnstellingen

Toyota Material Handling Belgium - Primaire focus op de precieze levering van goederen op de exacte leveringsdag zodat de magazijnactiviteiten van de klant op tijd kunnen starten. Meer dan 90.000 ton vracht moet worden vervoerd, gaande van schappen tot 13 meter lange rekken.


Vorkheftrucks zoals je ze nog nooit hebt gezien

Toyota Material Handling Belgium - In 2014 organiseerde Toyota Material Handling Europe een inspirerende ontwerpwedstrijd voor industriŽle trekkers. Twee jaar later vraagt TMHE opnieuw aan Europese studenten, inclusief mensen die in 2015 afstuderen, om dit maal het ontwerp van Toyotaís marktleidende vorkheftrucks aan te passen of radicaal te veranderen.


EcoVadis rekent Toyota Material Handling Europe tot beste twee procent van de wereld

Toyota Material Handling Belgium - EcoVadis, de vooraanstaande organisatie die toezicht houdt op de duurzaamheid in wereldwijde toeleveringsketens, rekent Toyota Material Handling Europe (TMHE) tot de beste leveranciers ter wereld (top twee procent) wegens zijn transparantie over duurzaamheidsonderwerpen. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten is dat goed nieuws.


Toyota helpt om productiviteit bij orderverzamelen met 20% te verhogen

Toyota Material Handling Belgium - Toyota Material Handling Europe (TMHE) maakt orderverzamelen uitzonderlijk efficiŽnt met zijn Remote Drive-oplossingen, die de productiviteit verhogen en de ergonomie verbeteren.


Toyota Material Handling bekroond met IF Universal expert and consumer labels

Toyota Material Handling Belgium - De BT Movit S-serie heeft recent het IF Universal Design expert and consumer label gekregen. Op het zelfde evenement behaalde de N-serie, Care equipped for Mobility Support in hospitals, het customer favorite label.


Toyota Material Handling sleept drie prijzen in de wacht

Toyota Material Handling Belgium - Toyotaís BT Levio P-serie, Traigo 80 en Tonero zijn stuk voor stuk onderscheiden door de kritische en deskundige iF-jury.


Nieuwe dieselmotoren voor de Toyota Tonero vorkheftruck

Toyota Material Handling Belgium - Toyota Material Handling breidt zijn Tonero-vorkheftruckaanbod uit met een reeks nieuwe dieselmotoren die geschikt zijn voor alle intralogistieke toepassingen van klanten en bovendien de productiviteit verhogen en het milieu ontzien.


Toyota-heftrucks genomineerd voor IFOY Award 2015

Toyota Material Handling Belgium - De IFOY-jury heeft drie vorkheftrucks en ťťn elektrische pallettruck van Toyota wegens hun uitzonderlijke eigenschappen en efficiŽntie genomineerd om mee te dingen naar een IFOY Award 2015.


Agenda

22/08 - 26/08: ACHEMA, Frankfurt am Main

30/08 - 02/09: TechniShow, Jaarbeurs Utrecht

13/09 - 17/09: AMB, Messe Stuttgart (D)

21/09 - 22/09: Design to Manufacturing (D2M), Kortrijk Xpo

27/09 - 30/09: Micronora, BesanÁon (F)

14/03/23 - 16/03/23: Embedded World, NŁrnberg

15/04/24 - 19/04/24: Wire/Tube, DŁsseldorf (D)