WITTENSTEIN lanceert service portal

Digitale service en productgerelateerde diensten spelen een grote rol in de aandrijftechniek. Tegen deze achtergrond onthult WITTENSTEIN alpha het webgebaseerde "WITTENSTEIN Service Portal" dat individueel afgestemd is op de behoeften van monteurs, onderhoudstechnici en service ingenieurs. Klantgerichte oplossingen voor de slimme machinebouw staan centraal op de WITTENSTEIN SE stand op de komende "SPS" beurs van 26 tot 28 november.

Vanaf november 2019 worden details van alle standaardproducten van WITTENSTEIN alpha, WITTENSTEIN cyber motor en Start-up Galaxie weergegeven op de Service Portal-website. Alle relevante productinformatie zoals technische gegevens, video-tutorials, documentatie, aanbouwonderdelen, accessoires en nieuwe modellen zijn daar eenvoudig te vinden gedurende de hele levenscyclus samen met tal van andere diensten. Reductiekasten met cynapse - met andere woorden, met een geÔntegreerde sensormodule en een IO-Link-interface - zijn ook samen met Smart Services opgenomen, zodat de Service Portal tegelijkertijd een brug bouwt naar WITTENSTEIN-componenten die worden gebruikt in IIoT-omgevingen.

De tweede generatie van het kleine servoaandrijfsysteem van WITTENSTEIN cyber motor belooft nog meer prestaties op het gebied van connectiviteit, configureerbaarheid en compactheid. Het hoogtepunt is de volledig nieuw ontworpen cyber simco drive 2, die zoín 30 procent kleiner is en ook deel uitmaakt van het nieuwe, compacte cyber dynamic system.

GeÔntegreerd in de motor, maakt het indruk met zijn realtime verbinding met de PLC via een multi-Ethernet-interface en gedecentraliseerde intelligentie rechtstreeks op de as.

De mogelijkheid om bewegingen direct in de servoaandrijving te realiseren, ontlast het automatiseringssysteem van de machine. Door de elektronica in de motor te integreren, ontstaat bovendien een compact en installatievriendelijk ontwerp, terwijl tegelijkertijd de bedrading wordt geŽlimineerd. De optionele integratie van multiturn-encoders, houdremmen en planetaire reductiekasten breidt de functionaliteit van de servomotoren in de cyber dynamic line verder uit. Kortom, machinebouwers profiteren van slimme en volledig nieuwe prestatiedimensies.

Nieuwsbericht van Wittenstein, 26/09/2019


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen