Wittenstein

Met wereldwijd ca. 2.900 medewerkers en een omzet van 436,4 miljoen euro tijdens het boekjaar 2018/19 staat WITTENSTEIN SE nationaal en internationaal voor innovatie, precisie en perfectie in de wereld van de mechatronische aandrijftechniek. De ondernemingsgroep omvat zes innovatieve bedrijfsonderdelen met telkens eigen dochterondernemingen:

servoaandrijvingen, servoaandrijfsystemen, medische techniek, miniservo-eenheden, innovatieve vertandingstechnologie, rotatieve en lineaire actuatorsystemen, nanotechnologie en elektronische en softwarecomponenten voor de aandrijftechniek. Bovendien is WITTENSTEIN SE (www.wittenstein.de) met ca. 60 dochterondernemingen en filialen in ongeveer 40 landen op alle belangrijke technologische markten en afzetmarkten ter wereld aanwezig.

wittensteinbenelux.wordpress.com
www.wittenstein.biz

WITTENSTEIN lanceert service portal

Wittenstein - Digitale service en productgerelateerde diensten spelen een grote rol in de aandrijftechniek. Tegen deze achtergrond onthult WITTENSTEIN alpha het webgebaseerde "WITTENSTEIN Service Portal" dat individueel afgestemd is op de behoeften van monteurs, onderhoudstechnici en service ingenieurs. Klantgerichte oplossingen voor de slimme machinebouw staan centraal op de WITTENSTEIN SE stand op de komende "SPS" beurs van 26 tot 28 november.


Slimme reductiekast toont de weg naar de digitale toekomst

Wittenstein - WITTENSTEIN alpha heeft op de Hannover Messe zijn nieuwe, slimme reductiekasten voorgesteld Ė reductoren met 'cynapse'. Zij beschikken over een geÔntegreerde sensormodule, die industriŽle 4.0-connectiviteit mogelijk maakt. Deze productpremiŤre is geÔntegreerd in de digitaliseringsstrategie, die de groep al meer dan tien jaar volgt.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen