Microsoft

www.microsoft.be
www.microsoft.com/nl-be/about/default.aspx

ArtificiŽle intelligentie: BelgiŽ in Europese kopgroep

Microsoft - Belgische bedrijven moeten nauwelijks onderdoen voor hun Europese concurrenten als het over de ontwikkeling van Artificial Intelligence (AI) gaat. Uit een uitgebreide studie die Ernst & Young heeft uitgevoerd in opdracht van Microsoft blijkt dat Belgische bedrijven erg actief zijn met artificiŽle intelligentie.


Microsoft Teams nu beschikbaar in Office 365

Microsoft - Vroeger was het eenvoudig: iedereen zat samen in ťťn kantoor. Maar toen maakte technologie het mogelijk om thuis, onderweg of zelfs in het vliegtuig te werken. Waar we echter niet altijd bij stil staan, is dat we op kantoor 80% van de tijd samenwerken met collegaís. Daarom lanceert Microsoft vandaag Microsoft Teams, een virtuele werkplek die iedereen (weer) samenbrengt.


Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?

Automation next level

Voor de 5-de editie gaat Indumation.be next level, met naast industriŽle automatisering, innovatie en optimalisatie veel aandacht voor software, apps, AR/VR, Big Data, IoT, artificial intelligence, blockchaintechnologie, beveiliging en integratie.
Bezoek er meer dan 180 exposanten, expert classes, het Connectivator event en de uitreiking van de Factory of the Future Awards.
Klik hier voor gratis registratie voor u en uw team

Agenda

Indumation, Kortrijk Xpo, 6-8/2/19
RapidPro, Koningshof Veldhoven, 13-14/3/19
Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen