EGL 90 2-vingerige parallel grijper met PROFINET

De SCHUNK EGL 90 heeft een variabele grijpkracht tussen 50 en 600 N. Dit maakt hem dan ook de meest compacte en meest flexible mechatronische grijper op de markt. De vinger positie en sluitsnelheid kunnen vrij geprogrammeerd worden binnen een maximale slag van 42,5 mm per vinger. De complete controle -en vermogenselektronica is ge´ntegreerd in de behuizing.

Hij kan ook gedecentraliseerd en dankzij de 24 V DC spanning zelfs mobiel gebruikt worden. De PROFIBUS DP en CAN bus interface voorzien in maximum interface flexibiliteit zodat hij snel en gemakkelijk kan ge´ntegreerd worden in systeem besturingselementen. De PROFINET certifiŰring garandeert compatibiliteit met de industriestandaarden.

schunk.com/parallel-gripper-egl

Ingezonden door Schunk Intec, 08/03/2018


Feel free to share

Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?

Agenda

Indumation, Kortrijk Xpo, 6-8/2/19
RapidPro, Koningshof Veldhoven, 13-14/3/19
Meer

Automation next level

Voor de 5-de editie gaat Indumation.be next level, met naast industriŰle automatisering, innovatie en optimalisatie veel aandacht voor software, apps, AR/VR, Big Data, IoT, artificial intelligence, blockchaintechnologie, beveiliging en integratie.
Bezoek er meer dan 180 exposanten, expert classes, het Connectivator event en de uitreiking van de Factory of the Future Awards.
Klik hier voor gratis registratie voor u en uw team


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen