Schunk Intec

Industrielaan 4 Zuid III
9320 EREMBODEGEM
053 / 85 35 04
twitter.com/SCHUNK_HQ
www.schunk.be
www.youtube.com/user/SchunkHQ

Uniek modulair end-of-arm pakket voor Universal Robots

Schunk Intec - Snel, eenvoudig en flexibel automatiseren - dit is het doel van het modulair “end-of-arm” pakket, dat compatibel is met alle robotarmen van Universal Robots. SCHUNK biedt als eerste fabrikant ter wereld een omvangrijk assortiment gestandaardiseerde onderdelen voor de 6-assige, lichtgewicht UR-robots aan, dat zowel onderdelen voor het grijpen en wisselen, als meten van krachten en momenten bevat.


Gunstig geprijsde basisgrijper MPC voor kleine onderdelen

Schunk Intec - Voor de productie van kleine onderdelen is er vaak een enorme margedruk. Daarom moet over-engineering in de systeemengineering consequent vermeden worden, zeker voor systemen die slechts tijdelijk gebruikt worden. Om meer mogelijkheden te creëren voor ontwerpers, breidt SCHUNK het grijperassortiment voor kleine componenten uit, met een gunstig geprijsde basisgrijper voor eenvoudige toepassingen.


Nieuwe 3D-designwebtool voor additief geproduceerde span- en grijptechniekonderdelen

Schunk Intec - Na het succes van de SCHUNK eGRIP, de 3D-designwebtool voor additief geproduceerde grijpvingers, breidt SCHUNK zijn portfolio voor additief geproduceerde onderdelen verder uit met de SCHUNK 3D-print service. Met de nieuwe webbased SCHUNK 3D-print service, kunnen ontwerpers en systeemplanners ook zelf online ontworpen span-en grijptechniekonderdelen bestellen.


Smart gripping in smart factories

Schunk Intec - „Twee topics zullen industriële automatisering blijven kenmerken de volgende jaren: digitalisering van het productieproces en mens/robot samenwerking”, stelt Henrik Schunk, CEO van SCHUNK in Duitsland. Op Automatica, de toonaangevende beurs voor intelligente automatisering en robots, toont SCHUNK hoe Industrie 4.0 productiescenario’s en mens/robot samenwerking geïmplementeerd kunnen worden door gebruik te maken van intelligente grijponderdelen.


Schunk zet mechatronische grijpers in de schijnwerpers op Hannover Messe

Schunk Intec - Intelligent, compact en gemakkelijk te bedienen, zo ziet Schunk de toekomstige grijpers. “Hoewel pneumatische grijpers een belangrijke rol zullen blijven spelen, verschuift het accent duidelijk naar mechatronische grijpers”, benadrukt Henrik A. Schunk, CEO Schunk GmbH & Co. te Lauffen in Duitsland.


EGL 90 2-vingerige parallel grijper met PROFINET

Schunk Intec - De SCHUNK EGL 90 heeft een variabele grijpkracht tussen 50 en 600 N. Dit maakt hem dan ook de meest compacte en meest flexible mechatronische grijper op de markt. De vinger positie en sluitsnelheid kunnen vrij geprogrammeerd worden binnen een maximale slag van 42,5 mm per vinger. De complete controle -en vermogenselektronica is geïntegreerd in de behuizing.


Smart future met cobots en co-acts

Schunk Intec - Het gerenommeerde en toonaangevende forum voor service robotics viert een belangrijke verjaardag: SCHUNK, innovatieleider voor grijp- en klemtechnologie, organiseert reeds voor de 10-de maal de SCHUNK Expert Days in verband met Service Robotics.


Agenda

Kunststoffen 2018, Koningshof Veldhoven, 26-27/9/18
WoTS, World of Technology & Science, Jaarbeurs Utrecht, 2-5/10/18
ABISS, Apps, software & solutions, Kortrijk Xpo, 4/10/18
Solids Antwerp 2018, Antwerp Expo, 17-18/10/18

Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen