Emerson

Emerson, gevestigd in de St. Louis, Missouri (VS), is een mondiaal technologie- en engineeringbedrijf dat innovatieve oplossingen levert aan klanten in de industrie, de commerciŽle markt en vastgoedmarkt. Het bedrijfsonderdeel Automation Solutions helpt fabrikanten in de procesindustrie, discrete of hybride productie om hun personeel en milieu te beschermen en gelijktijdig hun energieverbruik en operationele kosten te verlagen. De business unit Oplossingen voor commerciŽle en woongebouwen biedt persoonlijk comfort en gezondheid, bescherming van voedselkwaliteit en -veiligheid, verdergaande energiebesparing en creŽert een duurzame infrastructuur.

Coriolismeter blaast 45 kaarsjes uit

Productivity.be - Feest in de instrumentatiesector, want de coriolis massadebietmeter viert zijn 45-ste verjaardag. Het geavanceerde meetprincipe wordt in steeds meer applicaties aangewend omwille van zijn hoge nauwkeurigheid en omdat het een van de weinige methodes is om direct het massadebiet van een productstroom te meten. Micro Motion, het bedrijf dat aan de wieg stond van de coriolismeter, is sinds 1984 onderdeel van Emerson.


Emerson lanceert Europese mobiele roadshow

Emerson - Emerson start op 4 november zijn Europese mobiele roadshow, met een interactief mobiel servicecentrum, wat negen maanden door zal lopen in meerdere landen. Het evenement zal tevens virtueel beschikbaar zijn voor diegenen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn. Bovendien kunnen geÔnteresseerde partijen vragen om het mobiele servicecentrum te zien als deze zich in de buurt bevindt.


Agenda

22/08 - 26/08: ACHEMA, Frankfurt am Main

30/08 - 02/09: TechniShow, Jaarbeurs Utrecht

13/09 - 17/09: AMB, Messe Stuttgart (D)

21/09 - 22/09: Design to Manufacturing (D2M), Kortrijk Xpo

27/09 - 30/09: Micronora, BesanÁon (F)