PwC

www.pwc.be

Social distancing en contactopsporing op het werk

PwC - Vanaf vandaag is de wearable SafeDistance van het Gentse bedrijf Lopos opgenomen in de wereldwijde Zone Check-dienstverlening van PwC. Zone Check is een aanbod voor bedrijfscontinuÔteit met onder meer een beheerdersmodule en een app voor contactopsporing. Het dient om een gecontroleerde terugkeer naar de werkplek tijdens COVID-19 te garanderen.


Op weg naar industrialisering 3D printen

Productivity.be - BelgiŽ is er dankzij een hele reeks pioniers in geslaagd een bloeiend ecosysteem rond 3D printen uit te bouwen. Dat netwerk is dan ook goed geplaatst, stelt een nieuwe studie van PwC, Agoria en Sirris, om de overgang te maken naar meer industriŽle toepassingen. Die industrialisering staat er aan te komen, zegt de studie, maar brengt ook heel wat uitdagingen met zich mee.


Silicon Valley aan de Schelde

Productivity.be - BelgiŽ heeft een bloeiend ecosysteem van start-ups die actief zijn in Industrie 4.0. De grote uitdaging is nu om netwerken en partnerships te creŽren die deze bedrijven kunnen helpen om te groeien en een plaats te verwerven tussen de gevestigde leveranciers van industriŽle technologie. PwC, dat bedrijven hierbij helpt, bracht het ecosysteem en de uitdagingen in kaart.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen