Materialise

Materialise verwerkt drie decennia ervaring met 3D-printing in een reeks softwareoplossingen en 3D-printingdiensten, die samen de ruggengraat vormen van de 3D-printingindustrie. De open en flexibele oplossingen van Materialise stellen spelers in een grote verscheidenheid aan industrieŽn, waaronder de gezondheidszorg, de auto-industrie, de luchtvaart, kunst en design en consumentengoederen, in staat om innovatieve 3D-printtoepassingen te bouwen die erop gericht zijn de wereld beter en gezonder te maken. Het hoofdkantoor is gevestigd in BelgiŽ, met vestigingen wereldwijd. Materialise combineert de grootste groep software-ontwikkelaars in de industrie met ťťn van de grootste 3D-printfaciliteiten ter wereld.

manufacturing.materialise.com

3D-technologieŽn van Materialise spelen cruciale rol in oogtransplantatie

Materialise - 3D-technologieŽn die door het Belgische Materialise werden ontwikkeld, hebben een cruciale rol gespeeld in de allereerste succesvolle oogtransplantatie ooit. Tijdens de operatie in het NYU Langone Health ziekenhuis in New York, werd ook een gedeeltelijke gezichtstransplantatie uitgevoerd. Materialise zorgde voor de virtuele 3D-planning van de operatie en 3D-printte verschillende medische hulpmiddelen op maat van de donor en de patiŽnt.


Belgische 3D-printtechnologie ondersteunt strijd tegen coronavirus

Materialise - Materialise, een Belgische pionier op het gebied van 3D-printen, heeft een 3D-geprinte deuropener ontworpen die het mogelijk maakt om deuren te openen en te sluiten met uw onderarm, waardoor er geen direct contact met de deurklink meer nodig is. Het bedrijf biedt het bedrukbare ontwerp gratis aan en doet een beroep op de wereldwijde 3D printgemeenschap om de deuropener in 3D te printen en overal ter wereld beschikbaar te stellen.


Newsletter

News

The Game Changer for Process Industries: Ethernet-APL

ACHEMA Opening: Strong call for international cooperation

Applied AI and Cutting-edge Technology Start-ups Dominate this Yearís 100 New Members of the World Economic Forumís Technology Pioneers Community

KNAPP Integrates First Pocket Sorter in Pharma Logistics

ENEOS and PFN Begin Worldís First AI-Based Autonomous Operation of Crude Oil Processing Unit

DuPont Announces Plan to Separate into Three Independent, Publicly Traded Companies


Agenda

18/09 - 19/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

08/10 - 11/10: Motek, Stuttgart (D)

13/11 - 14/11: Asset Performance Conference 2024, Flanders Meeting & Convention Center, Antwerpen

15/09/25 - 19/09/25: Schweissen & Schneiden, Messe Essen (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, DŁsseldorf (D)