Phoenix Contact

twitter.com/PhoenixContactB
www.phoenixcontact.be

NAMUR Open Architecture (NOA) wordt concreet

Productivity.be - NAMUR, de gebruikersvereniging inzake procesautomatisering, heeft een aantal concrete implementaties gerealiseerd van NOA Ė het concept voor het ontsluiten van data in grote process plants. De Namur Open Architecture voorziet in het creŽren van een communicatiekanaal naast de klassieke automatiseringspiramide om data uit het veld rechtstreeks naar het IT-niveau te brengen.


SPS: Hoogmis van de digitalisering

Productivity.be - De 30-ste editie van de SPS beurs in NŁrnberg is uitgedraaid op een hoogmis van de digitalisering, met veel aandacht voor de nieuwe generatie van automatiseringsplatformen die de afgelopen jaren tot stand zijn gekomen. In dit artikel bekijken we enkele highlights van de beurs die mooi illustreren hoe ingrijpend de kijk op industriŽle automatisering veranderd is.


Phoenix Contact eerste Belgische speler met T‹V-certificering rond cybersecurity

Phoenix Contact - Op 5 november behaalde Phoenix Contact BelgiŽ na een succesvolle audit het T‹V Ė certificaat IEC62443-2-4. Dat geldt als dť referentie voor cybersecurity binnen de industriŽle branche. Het gaat om het eerste Belgische bedrijf met een eigen IEC62443 T‹V-certificaat.