Mikrocentrum

Mikrocentrum wil als onafhankelijke kennisinstelling een bijdrage leveren aan het verbeteren van technische processen en bedrijfsprocessen van bedrijven die als OEM-er of als toeleverancier actief zijn in de technologische maakindustrie en/of de procesindustrie in Nederland en/of BelgiŽ. Mikrocentrum realiseert dit door het organiseren van bijeenkomsten waarbij de combinatie van kennisoverdracht en kennisnetwerken centraal staat.

www.mikrocentrum.nl

Hackathon Masters op RapidPro 2020

Mikrocentrum - RapidPro organiseert samen met Hackathon Masters tijdens RapidPro 2020 een hackathon. Bedrijven kunnen hun product- of productievraagstuk vooraf indienen. Een aantal studententeams gaat dan tijdens de twee dagen van RapidPro 2020 aan de slag met het ontwikkelen van een oplossing, bijvoorbeeld een werkend product dat 3D geprint wordt.


Materia tentoonstelling tijdens Materials 2016

Mikrocentrum - Tijdens Materials 2016 (Veldhoven), zal Materia op 20 en 21 april aanwezig zijn met de tentoonstelling ` Materialising Design`. Deze tentoonstelling staat volledig in het teken van de rol van materialen tijdens het ontwerp- en maakproces.


RapidPro in 2016 samen met Virtual (R)evolution

Mikrocentrum - Drie dagen boordevol 3D-printers, VR-brillen en andere tot de verbeelding sprekende technologieŽn onder ťťn dak? Op 1, 2 en 3 maart wordt het werkelijkheid. In Veldhoven vinden dan gelijktijdig RapidPro en Virtual (R)evolution plaats. Beide evenementen geven een compleet beeld van een zich razendsnel digitaliserende 3D-productontwikkelingsketen.


RapidPro 2015: de hele 3D-keten onder ťťn dak

Mikrocentrum - RapidPro is een van de snelst groeiende beurzen op 3D-gebied. Zelfs van buiten de Benelux kloppen bedrijven bij Mikrocentrum aan voor een plaatsje op dit unieke evenement. In lustrumjaar 2015 staat als vanouds de snelle productontwikkeling en productie centraal. Met de onderverdeling RapidPro Industrial en RapidPro Home Professional, komt wederom de eigentijdse 3D-keten goed in beeld.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen