Endress+Hauser

Rue Carlistraat 17-19
B-1140 Bruxelles
+32 2 248 06 00
info.be.sc@endress.com
be.linkedin.com/company/endress-hauser-group
twitter.com/Endress_Hauser
www.be.endress.com
www.youtube.com/user/EndressHauserAG

Worldís first draadloze IIoT 80GHz radarniveausensor

Endress+Hauser - De Micropilot FWR30 van Endress+Hauser in combinatie met de digitale oplossingen van het bedrijf is 's werelds eerste draadloze 80GHz IIoT-niveauradarsensor. Dit meetinstrument, een concrete realisatie van Industrie 4.0, is ontwikkeld om alle informatie te verstrekken over voorraadbeheer in externe en mobiele toepassingen en biedt de gebruiker eenvoud in aankoop, installatie en gebruik.


Elke druppel telt

Productivity.be - Endress+Hauser noemt hem de lightweight champion Ė de nieuwe Coriolis debietmeter die ontwikkeld werd voor het meten van zeer kleine debieten. Dankzij een innovatief design slaagt de Proline Promass A erin om debieten tot slechts 8 g/min te meten met een nauwkeurigheid van 0,1%. Mogelijke toepassingen zijn het meten van additieven in voeding en actieve bestanddelen in medicijnen.


Elektromagnetische flowmeting in zakformaat

Endress+Hauser - In industriŽle procesmeting en -automatisering stijgt de vraag naar eenvoudige, betrouwbare en onderhoudsvrije instrumenten in zakformaat. De nieuwe Picomag van Endress+Hauser voldoet aan deze eisen zonder concessies te doen. Hij meet niet alleen de flow van geleidende vloeistoffen, maar ook de temperatuur ervan.


Voel steeds de polsslag van uw instrumenten

Endress+Hauser - De polsslag van een patiŽnt voelen Ė in eerste hulp bij ongevallen is het ťťn van de eerste taken om na te gaan hoe hij of zij er aan toe is. Stel je voor dat het nemen van de polsslag meteen een volledige scan van de gezondheidstoestand zou opleveren. Dat is wat de Heartbeat Technology doet voor meetinstrumenten.


Zelf-kalibrerende temperatuursensor wint Hermes award

Productivity.be - Bij de opening van de Hannover Messe werd de Hermes Award dit jaar uitgereikt aan Endress+Hauser voor de zelf-kalibrerende temperatuursensor TrustSens. De Hermes Award wordt wereldwijd beschouwd als een van de belangrijkste prijzen in industriŽle productietechnologie. TrustSens is de eerste temperatuursensor die zichzelf zeer precies kan kalibreren.


Verhuizing naar innovatief state-of-the-art kantoorgebouw

Endress+Hauser - Endress+Hauser BeLux is verhuisd naar een nieuw kantorencomplex dat tegemoet komt aan drie doelstellingen: een innovatief kantorencomplex om de sterk groeiende onderneming te kunnen huisvesten, waarbij er niet alleen een stimulerende omgeving wordt gecreŽerd voor de medewerkers maar evenzeer voor de klanten en partners van Endress+Hauser.


5 Roadshows voor procesindustrie professionals

Endress+Hauser - Op 14 september geeft Endress+Hauser het startschot voor zijn najaarse reeks van roadshows voor processindustrie professionals. Dit jaar zijn deze reeks van 5 roadshows toegespitst op kennis en knowhow over techniek en technologie die typisch toegepast worden in de procesindustrie.


Procesinstrumentatie in het IIoT-tijdperk

Productivity.be - Een aantal trends in procesautomatisering zoals de opmars van het Industrial Internet of Things en de toenemende aandacht voor predictive maintenance hebben een grote invloed op de procesinstrumentatie en de manier waarop we die gebruiken. Productivity.be had hierover een gesprek met Matthias Altendorf, CEO van Endress+Hauser Group.


Wereldleider in vloeistofanalyse

Endress+Hauser - Het Amerikaanse adviesbureau Frost & Sullivan heeft na een uitgebreide markt- en concurrentieonderzoek geconcludeerd dat Endress+Hauser haar klanten beter ondersteunt dan elke andere leverancier op het gebied van vloeistofanalyse. De wereldwijde Company of the Year Award voor analyse-instrumentatie is gebaseerd op een onafhankelijke studie.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen