SICK

twitter.com/sick_belgium
www.linkedin.com/company/sick-ag
www.sick.be

Tel met People Counter en bewaar afstand met Distance Guard

SICK - Met de nieuwe PeopleCounter en DistanceGuard SensorApps speelt SICK in op nieuwe ontwikkelingen om de verspreiding van het Covid-19-virus te vertragen. In combinatie met 2D- en 3D-LiDAR-sensoren van SICK kunnen mensen gemakkelijk de aanbevolen minimumafstand aanhouden in openbare en vooraf gedefinieerde ruimtes.


Outdoor laser scanner

Productivity.be - Op de SPS IPC Drives heeft SICK met de outdoorScan3 een nieuwe veiligheidslaserscanner voorgesteld die gecertificeerd is om buiten ingezet te kunnen worden in praktisch alle weersomstandigheden. Dat opent een hele reeks mogelijkheden voor automatisering in logistiek, landbouw, enz. Een van de toepassingen is het verhogen van de autonomie van AGVís.


Betrouwbare detectie met een groter detectiebereik

SICK - Van 5 cm tot 3,8 m ontsnapt geen enkel voorwerp aan de scherpe blik van de PowerProx MultiTask foto-elektrische sensor. Om dergelijke prestaties te bereiken, heeft SICK niet alleen alle voordelen van Time-of-Flight-technologie (lichtlooptijdmeting) in de kleinste behuizing ter wereld gestopt, maar ook de detectiesnelheid verhoogd.


Industrial safety en Industry 4.0 - Robotbeveiliging met laserscanners

SICK - SICK introduceert veiligheidslaserscanners met dynamische veiligheidsveldomschakeling. Deze veiligheidslaserscanners zijn essentieel voor een veilige interactie tussen mens en machine in het Industry 4.0. tijdperk.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen