Crown Handling

Crown is een van de grootste intralogistieke ondernemingen ter wereld en heeft een goede reputatie als het gaat om bekroonde productontwerpen, geavanceerde machinebouw en technologie, en superieure aftersalesservice. Crownís bedrijfsfilosofie stoelt op verticaal geÔntegreerde processen voor het ontwerpen, produceren en distribueren van vooruitstrevende, innovatieve oplossingen die de productiviteit en bedrijfsefficiŽntie van klanten verbeteren. Crown ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed aanbod van heftrucks en levert daarnaast automatiseringsoplossingen en vlootmanagementsystemen.

Het internationale hoofdkantoor van de onderneming staat in New Bremen, Ohio (VS). Daarnaast zijn er regionale hoofdkantoren in AustraliŽ, China, Duitsland en Singapore. De onderneming heeft wereldwijd meer dan 15.000 mensen in dienst. Crown heeft een onderhouds- en distributienetwerk dat ruim 500 verkooppunten in meer dan 80 landen omvat.

www.crown.com

Compacte gewichtheffer

Crown Handling - Crown introduceert een nieuwe compacte, wendbare dubbele stapelaar: de DS 3040. Deze goed manoeuvreerbare en toch krachtige nieuwe heftruck vormt een aanvulling op de populaire DT-serie dubbele stapelaars van Crown. Met een hefvermogen van maximaal twee ton en hefhoogten tot 2300 millimeter is de nieuwe meeloopstapelaar in de eerste plaats ontworpen voor gebruik in krappe winkel- of magazijnomgevingen.


Einde van het loodzuur-tijdperk?

Productivity.be - Lithium-ionbatterijen lijken een steeds prominentere plaats in te nemen in het aanbod van magazijntrucks. Betekent dit dat het einde van het loodzuur-tijdperk is ingezet? Voorlopig niet, zo blijkt uit een rondvraag bij enkele prominente leveranciers, al gaat men er wel van uit dat Li-ion technologie vroeg of laat de norm zal worden. De voedings- en de farmaceutische industrie nemen momenteel het voortouw.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen