Asset Performance brengt gloednieuw conferentiemagazine uit

Op 25 en 26 oktober 2023 organiseert BEMAS, de Belgian Maintenance Association, de vierde editie van de internationale Asset Performance Conferentie. Ter gelegenheid hiervan brengt de vakvereniging een gloednieuw magazine uit. In het Asset Performance conferentiemagazine vinden lezers een duidelijk programma van de conferentie; meer informatie over de standhouders en diepgaande interviews met verschillende sprekers.

Zo vertelt keynotespreker Giovanni Seggio over de uitdagingen in digitalisering bij Takeda, waar hij de maintenance-dienst leidt.

Daarnaast komt ook gerenommeerd expert Jan Stoker aan het woord over human-centricity in asset management. Wie het magazine zelf wil ontdekken, kan terecht op de website van Asset Performance: www.assetperformance.eu.

Compleet programma met industriële cases en academische inzichten

Asset Performance bereikt een breed scala aan deelnemers uit alle werelddelen. De conferentie biedt een compleet programma voor onder andere technische managers, asset managers, maintenance en reliability engineers, group maintenance leaders, operations managers …

Deelnemers kunnen terecht in 4 parallelle tracks. In de meer dan 50 presentaties komen ook meer dan 10 industriële cases aan bod. Experts van innoverende bedrijven die nu al de vruchten plukken van digitalisering, komen hun route naar succes delen. We verwelkomen o.a. Colruyt Group Smart Technics, Dow, Asco Industries, ZF Windpower, Unilin, APM Terminals, La Lorraine Bakery Group, Vleemo en nog veel meer.

Deelnemers kunnen er bovendien ook voor kiezen om deel te nemen aan een van de praktijkgerichte, hands-on workshops. Daar kunnen ze met eigen data aan de slag gaan om nieuwe inzichten op te doen over de performantie van hun fabriek en productielijnen.

Uitreiking van de Asset Performance 4.0 Award

Op woensdagavond vindt de uitreiking van de Asset Performance 4.0 Award plaats. De awardkandidaten zijn toonaangevende bedrijven uit Europa en het Midden-Oosten die overdag hun eigen case presenteren met de resultaten van hun digitale innovatie en transformatie.

De awarduitreiking gaat van start met een keynote presentatie van Olivier Noterdaeme, Senior Partner bij McKinsey. Tijdens de presentatie toont Olivier het potentieel én de valkuilen van Generative AI met concrete voorbeelden en inspirerende demo's.

Asset Performance Beurs

Gelijktijdig met de conferentie vindt er ook een Asset Performance Beurs plaats. “De beurs zal meer dan 40 standen tellen. Het is de ideale plek om gespecialiseerde solution providers te leren kennen. Deelnemers kunnen in de pauzes van de conferentie op de beursvloer terecht om in gesprek te gaan met specialisten en heel wat nieuwigheden te ontdekken,” aldus Wim Vancauwenberghe, directeur van BEMAS en Asset Performance.

Toegang tot online community

Deelnemers aan de conferentie krijgen toegang tot een online platform, waarop alle opnames van dit jaar en vorig jaar beschikbaar zullen zijn. Gedurende 1 jaar kunnen ze deze presentaties raadplegen. “Zo wordt Asset Performance een heel erg interessante leercommunity voor zowel starters in digitalisering, als voor doorwinterde professionals die hun organisatie naar een hoger niveau willen tillen,” besluit Wim Vancauwenberghe.

Nieuwsbericht van BEMAS, 03/10/2023


Feel free to share

Newsletter

News

The Game Changer for Process Industries: Ethernet-APL

ACHEMA Opening: Strong call for international cooperation

Applied AI and Cutting-edge Technology Start-ups Dominate this Year’s 100 New Members of the World Economic Forum’s Technology Pioneers Community

KNAPP Integrates First Pocket Sorter in Pharma Logistics

ENEOS and PFN Begin World’s First AI-Based Autonomous Operation of Crude Oil Processing Unit

DuPont Announces Plan to Separate into Three Independent, Publicly Traded Companies


Agenda

18/09 - 19/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

08/10 - 11/10: Motek, Stuttgart (D)

13/11 - 14/11: Asset Performance Conference 2024, Flanders Meeting & Convention Center, Antwerpen

15/09/25 - 19/09/25: Schweissen & Schneiden, Messe Essen (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, Düsseldorf (D)