Microsoft

www.microsoft.be
www.microsoft.com/nl-be/about/default.aspx

Intelligentie in elke transactie

Productivity.be - Met 271 magazijnen, 150.000 producten en 14 miljoen orderlijnen per jaar kunnen ze zich bij thyssenkrupp Materials Services wel een en ander voorstellen bij de term big data. Het bedrijf brengt al die data sinds vorig jaar samen op ťťn enkel cloud platform waar men nu AI tools op los laat om bij elke transactie een op ďintelligenceĒ gebaseerde beslissing te kunnen nemen.


Microsoft en BMW lanceren Open Manufacturing Platform

Productivity.be - Grootse aankondiging op de Hannover Messe: Microsoft en BMW gaan hun ervaringen en use cases in de cloud onderbrengen in een nieuwe community om in samenwerking met andere bedrijven de verdere ontwikkeling van Industrie 4.0 oplossingen te versnellen. Het nieuwe Open Manufacturing Platform wil hiervoor de nodige tools en datamodellen aanbieden.


ArtificiŽle intelligentie: BelgiŽ in Europese kopgroep

Microsoft - Belgische bedrijven moeten nauwelijks onderdoen voor hun Europese concurrenten als het over de ontwikkeling van Artificial Intelligence (AI) gaat. Uit een uitgebreide studie die Ernst & Young heeft uitgevoerd in opdracht van Microsoft blijkt dat Belgische bedrijven erg actief zijn met artificiŽle intelligentie.


Back to reality

Productivity.be - Met 210.000 bezoekers heeft de Hannover Messe er andermaal een bijzonder succesvolle editie opzitten. In de komende weken gaan we u op Productivity.be tal van nieuwigheden presenteren die op de beurs werden voorgesteld. Opvallend was wel dat de term Industrie 4.0 dit jaar veel minder prominent aanwezig was. Heeft de hype plaatsgemaakt voor realiteit?


Microsoft Teams nu beschikbaar in Office 365

Microsoft - Vroeger was het eenvoudig: iedereen zat samen in ťťn kantoor. Maar toen maakte technologie het mogelijk om thuis, onderweg of zelfs in het vliegtuig te werken. Waar we echter niet altijd bij stil staan, is dat we op kantoor 80% van de tijd samenwerken met collegaís. Daarom lanceert Microsoft vandaag Microsoft Teams, een virtuele werkplek die iedereen (weer) samenbrengt.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen