Bosch

Bosch opent chipfabriek van de toekomst in Dresden

Bosch - Volledig geconnecteerd, datagestuurd en zelfoptimaliserend: Bosch opent in Dresden een van de modernste chipfabrieken ter wereld. Dankzij de sterk geautomatiseerde, volledig geconnecteerde machines en geÔntegreerde processen, in combinatie met AI-methoden is de productievestiging in Dresden een slimme fabriek en een pionier in Industrie 4.0.


Bosch bereikt mijlpaal op weg naar opening nieuwe waferfabriek in Dresden

Bosch - Een mijlpaal op weg naar de chipfabriek van de toekomst: in de nieuwe halfgeleiderfabriek van Bosch in Dresden doorlopen siliciumwafers voor het eerst het volledig geautomatiseerde fabricageproces. Dit is een cruciale stap in de richting van de start van de productieactiviteiten, gepland voor eind 2021. De productie van microchips voor automotive toepassingen is een primaire focus voor de volledig digitale en sterk geconnecteerde fabriek.


Vier ogen zien meer dan twee

Productivity.be - Bosch brengt zijn camerasysteem voor autoís naar de wereld van heftrucks om operatoren een 360į zicht te geven op wat er gebeurt rond hun machine. Dat moet het mogelijk maken om veiliger en efficiŽnter te werken in de dynamische omgevingen die kenmerkend zijn voor logistieke operaties.