EPLAN

EPLAN levert engineeringsoftware- en serviceoplossingen op het gebied van elektrotechniek, automatisering en mechatronica. Het bedrijf ontwikkelt een van 's werelds meest toonaangevende softwareoplossingen voor machine- en paneelbouwers. EPLAN is ook de ideale partner wanneer het gaat om uitdagende engineeringprocessen te stroomlijnen.

Zowel gestandaardiseerde als op-maat gemaakte interfaces voor ERP- en PLM/PDM-systemen zorgen voor dataconsistentie in de gehele waardeketen. Werken met EPLAN betekent grenzeloze communicatie tussen de verschillende engineeringsdisciplines. Of het nu om grote of kleine ondernemingen gaat, klanten kunnen hun expertise zo efficiŽnter inzetten. EPLAN wil met klanten en partners meegroeien en bevordert de integratie en automatisering in de engineering. Wereldwijd ondersteunt EPLAN meer dan 55.000 klanten. De focus ligt op īefficient engineeringī.

EPLAN is in1984 opgericht en maakt deel uit van de Friedhelm Loh Group. De Friedhelm Loh Group is wereldwijd actief met 18 productielocaties en 80 internationale dochterondernemingen. In de Friedhelm Loh Group zijn 12.000 mensen wereldwijd in dienst en genereerde in 2018 een omzet van ongeveer 2,6 miljard euro. Het familiebedrijf ontving in 2019 voor de elfde keer op rij de onderscheiding īDuitse topwerkgeverī. Daarnaast werd de Friedhelm Loh Group na een onderzoek door Deutschland Test en Focus Money erkend als īTop-beroepsopleiderī.

www.eplan.be

Eplan introduceert abonnementsmodel voor nieuwe licenties

EPLAN - De industriŽle transformatie is in volle gang. Als gevolg daarvan veranderen de marktomstandigheden. Eplan past zich consequent aan deze veranderingen aan: Vanaf augustus 2021 worden nieuwe softwarelicenties uitsluitend op abonnementsbasis aangeboden. Bedrijven zullen zo profiteren van meer flexibiliteit.


In de cloud: componentgegevens snel vindbaar

EPLAN - De nieuwste versie van EPLAN Data Portal, die gebruikers voorziet van componentgegevens ten behoeve van het ontwerpen via het web, werd begin juni 2020 geÔntroduceerd. Het Portal is nu exclusief geÔntegreerd in de EPLAN ePULSE cloud-omgeving. Ontwerpers van elektrotechnische, pneumatische en hydraulische systemen selecteren de componentgegevens die ze nodig hebben en kunnen die direct doorsturen naar hun EPLAN projecten
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen