Stäubli

Stäubli bestaat uit 3 divisies: Robotics, Connectors & Textile.

Stäubli Robotics beschikt over een uitgebreid gamma robots voor industriële automatisering gaande van kleine SCARA robots tot en met grote 6-assige robots alsook controllers en software. Stäubli robots staan garant voor snelheid, precisie en hoge productiviteit.

Stäubli Connectors levert snelkoppelingen voor alle types vloeistoffen, perslucht, hydraulica, elektriciteit alsook multi-koppelingen, matrijswisselsystemen en tool changers.

Stäubli Textile levert dobbies, cam motions, Jaquard machines, harnassen, weefvoorbereidingssystemen en automatiseringsoplossingen voor textielmachines.

www.staubli.com

Robotics Days in Technopolis

Stäubli - Op 22 & 23 november organiseert Stäubli de vijfde editie van de Robotics Days in Technopolis, Mechelen. Mede door de aanwezigheid van 19 technologie partners kom je er alles te weten over de diverse aspecten van een robotiseringsproject en kan je je laten inspireren en adviseren om uw productie efficiënter, veerkrachtiger en duurzamer te maken.


Stäubli Benelux viert opening van nieuw kantoor in Kortrijk

Stäubli - Stäubli, wereldleider in industriële en mechatronische oplossingen, opende vandaag offi-cieel haar nieuwe Benelux-kantoor in Kortrijk. Het nieuwe kantoor illustreert de voortdu-rende lokale groei van het bedrijf in de sectoren van textielmachines, elektrische connec-toren, connectoren voor vloeistoffen en robotica in de afgelopen 22 jaar en positioneert Stäubli voor haar ambitieuze plannen voor de toekomst.


Mobiele robots

Productivity.be - Mobiele robots zijn kleine, geautomatiseerde transportsystemen die volledig autonoom goederendragers kunnen transporteren doorheen de productie. Hoewel er geen eenduidige definitie is die het onderscheid maakt tussen AGV's en mobiele robots, kijken we in dit overzicht naar kleine machines die bovendien zonder bijkomende infrastructuur kunnen navigeren. (updated)


Newsletter

News

Augmented Reality for Enterprise Alliance Announces the AR Safety Infographic

AGV wireless evolution

Powerhouse for promising upswing

Snowflake launches Arctic: the most open, enterprise-grade Large Language Model

Introducing the Composability Framework V1.1

FieldComm Group and FDT Group Explore Strategic Business Collaboration


Agenda

28/05: Industrie & Maintenance, Namur Expo (B)

05/06 - 06/06: Vision, Robotics & Motion, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

10/06 - 14/06: ACHEMA, Frankfurt am Main (D)

18/09 - 19/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

08/10 - 11/10: Motek, Stuttgart (D)

13/11 - 14/11: Asset Performance Conference 2024, Flanders Meeting & Convention Center, Antwerpen

15/09/25 - 19/09/25: Schweissen & Schneiden, Messe Essen (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, Düsseldorf (D)